Vinterferien står for mange lige for døren. For mange betyder det, at der er en uges tid der skal tilbringes sammen med familien. Det er naturligvis dejligt og fyldt med gode stunder. En gang imellem kan det dog også være svært at aktivere sine børn, hvis man ikke har nogen planer. De får ganske enkelt ikke brændt det samme krudt af, som de plejer, når de er i børnehave eller lignende.

I vil også gerne lave noget sammen med jeres børn –  I har måske endda allerede planlagt en tur i zoologisk have, en tur i biografen og hvad der ellers passer godt til vinterhygge. Det er dog også vigtigt, at i får en masse frisk luft, da det giver god træthed og motion.

Få brændt energi af med en hoppeborg

Ved at anskaffe jer en hoppeborg vil jeres børn kunne bruge timevis på at hoppe rundt, hygge sig og lave sjove og vilde tricks. Det er en sikker vinder til når der skal brændes en masse krudt af og det er god motion for hele familien.

Det er både ganske sundt, sjovt og hyggeligt. Måske endda mor og far vil med op og hoppe rundt og lege, når stængerne har hængt længe nok og slappet af. Du kan finde en hoppeborg her på only4kids.

Hoppeborge fås i forskellige størrelse, til alle aldrer og med sjove, fine, farverige motiver. De er ganske lette at slå op og pakke væk igen. De er naturligvis mest oplagte om sommeren, og bør ikke benyttes, hvis der er for meget blæst, da de i sagens natur nemt bliver fanget af vinden. For tiden er det dog ganske lunt og årstiden, og der er ikke meget vind, og sæsonen kan derfor meget vel starte tidligere.

Trampolinen en – en klassiker

En anden stensikker klassiker der er både sjov og giver god motion er en trampolin. Hvem elsker ikke at hoppe rundt og pjatte. Det er endnu en god måde at aktivere sine børn og sig selv, og kan bruges i alt slags vejr – hvis man ser bort fra hård blæst.

 

 

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

TAGS

img advertisement