Sidder dit barn foran skærmen hele dagen og har svært ved at holde sig fysisk aktiv? Det bekymrer mange forældre. Her får du 3 aktiviteter, dit barn med garanti vil elske.

Mange børn sidder limet til skærmen dagen lang, og selvom der er positive ting forbundet med eksempelvis indlæring, når du anvender en tablet, så er det vigtigt, at de får rørt sig. Er du bekymret for, om dit barn bevæger sig nok, er der heldigvis hjælp at hente.

#1: En trampolin i haven gør det sjovt at bevæge sig

Hvis ikke dit barn vil ud og lege eller bevæge sig, kan det være en god løsning at købe en trampolin til haven. Med den vil det være sjovt at bevæge sig, og selvom det kan være fysisk hårdt, vil tiden flyve afsted, så dit barn slet ikke opdager, at det faktisk er fysisk aktivt.

#2: Tag i svømmehallen

Det er sjovt at svømme, og så er det samtidig en aktivitet, der kræver meget af en fysisk. Det behøver dog ikke at være hårdt af den grund. Tag dit barn med i svømmehallen, hvor I kan springe fra vipper og måske afholde en distancekonkurrnce.

Generelt kan det være en god idé at få konkurrenceelementet med, hvis du vil motivere dit barn til at være mere fysisk aktivt. Husk dog, at der skal være en præmie af en eller anden art, så det rent faktisk er noget, der lokker. Dét at vinde er ofte ikke belønning nok i sig selv.

#3: Tag på cykeltur

En cykeltur er en god måde at opleve naturen på. Hvis I bor inde i byen, kan det være en god idé at tage cyklerne bag på bilen og tage ud i nogle naturlige rammer, hvor I tage på oplevelse på cyklerne.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

TAGS

img advertisement